2019-03-01 05:50:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne akarjon senkit meggyőzni a saját igazáról

Napi horoszkóp március 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Nagy ívben kerülje el a vitás helyzeteket, ne akarjon senkit meggyőzni a saját igazáról. Munka terén ragaszkodjon a megszokott, napi rutinhoz. Az este legyen a romantikáé!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold már a Bak jegyében van. Fantasztikusan szép és kellemes nap következik az ön számára. Jobb a hangulata, a közérzete, és sokkal megértőbb, türelmesebb, mint máskor. Most minden kapcsolata jól alakul.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Teljes lendülettel fog neki az eltervezett munkáknak. Ezenkívül a hétvégét is szorgalmasan tervezi. Egy társasági összejövetelre készül kedves emberekkel. Este főzzenek együtt a családdal, és beszélgessenek!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz a Vízöntő jegyébe lépett. Ha valami nyomja a szívét, amit főnökével meg akar beszélni, vagy tisztázni szeretne valamit egy kollégájával, akkor most jöjjön elő vele.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sok felesleges erőfeszítés és kellemetlenség várja ezen a napon. Nem a kevés pénz, hanem a sok kiadás okozhat gondot. Otthoni kötelezettségeinek most nehezen tud eleget tenni. Jobban is tenné, ha inkább pihenne!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Váratlan helyzetbe került, amelyben most kiderülhet, mennyire képes reagálni a változó körülményekre. Próbálja meg összeszedni az érveket, vagy meghallgatni családja véleményét.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Bak jegyében kel fel. Tele van vállalkozókedvvel, hétvégi beszerzéseit nagyon gyorsan elintézi. Kitűnő hangulatban kezdi a napot. Nagyon barátságos, és ennek az egész környezete örül. Az estét töltse barátaival vagy kedvesével.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Legyen aktív, vegye fel a tempót, mert csak így tud lépést tartani a versenytársakkal. Az építő jellegű, őszinte kritikák sokat segíthetnek, hallgassa meg és fogadja el. A Bak-Hold inspirálja önt. Talán meglátogathatna ma egy művészeti kiállítást, ha van most a közelében ilyesmi.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz a Vízöntőbe lépett. Legyen nyitott minden új dolog befogadására, merjen változtatni a korábbi elgondolásán. Szakkönyvek olvasásával sok érdekes információhoz jut.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Családtagjai szokatlan kéréssel fordulnak önhöz, de ezek teljesítése nem kötelező, különösen ha ez önnek megterhelő az anyagiakat tekintve. Ügyeljen egészségére, mert a bolygók megfázásos tünetekre hajlamosítják.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Legyen felkészülve a gyors lépésekre és a döntéshozatalra. Résen kell lennie, hogy a kínálkozó lehetőségeket kihasználja. A baráti kapcsolatait ne hanyagolja el, szervezzen közös programot délutánra.


Halak: II. 19. - III. 20.

Baráti körében sokan kérik most a tanácsát személyes ügyekben, de csak visszafogottan mondja el a meglátásait. Javaslata komoly felelősséget jelent, és később még számon is kérhetik önön a szavait. A költekezés során is jobb ma a mértékletesség!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: